Home

Posten overgedragen aan Afghanen (03-04-2008 )

BOEKAREST - De Nederlandse militairen in Uruzgan hebben zeer recent twee vooruitgeschoven patrouilleposten overgedragen aan het Afghaanse leger. Dat liet minister Eimert van Middelkoop van Defensie woensdag weten in de marge van de NAVO-top in Boekarest.

Het gaat om de posten Volendam (bij Deh Rawod) en P meer

Afghaanse betoging tegen Nederland (02-03-2008 )

In Mazar-i-Sharif, in het noorden van Afghanistan, hebben zo'n duizend mensen gedemonstreerd tegen Denemarken en Nederland. Ze eisen het vertrek van de Nederlandse en Deense troepen en riepen 'Dood aan Denemarken' en 'Dood aan Nederland'.

De betogers, voornamelijk geestelijken, zijn woedend over de Deense meer

Prins Harry vecht tegen Taliban (29-02-2008 )

AMSTERDAM - Prins Harry dient in het Britse leger aan het front in Afghanistan. Dit heeft het ministerie van defensie in Londen donderdag meegedeeld.
De prins bevindt zich, in het diepste geheim, sinds december in Afghanistan. Aan zijn stationering werd volgens afspraak tussen het ministerie en de pers geen rucht meer

Londen haalt prins Harry terug uit Afghanistan (29-02-2008 )

LONDEN - Groot-BrittanniŽ haalt prins Harry terug uit Afghanistan. Dat heeft het Britse ministerie van Defensie vrijdag laten weten, aldus de BBC.
Londen wil voorkomen dat de 23-jarige prins Harry een doelwit wordt van de opstandige Taliban. Het is niet bekend wanneer de jongste zoon van kroonprins Charles en wi meer

Karzai baas in eenderde Afghanistan (28-02-2008 )

Zes jaar na de Amerikaanse invasie in Afghanistan heeft het centraal gezag van president Karzai niet meer dan eenderde van het land onder controle. Dat heeft het hoofd van de National Intelligence verklaard tegen een Amerikaanse senaatscommissie.

Volgens Mike McConnell hebben de Taliban het voor het zegge meer

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - [ 17 ] - 18 - 19 - 20

fotoooo