Home

Stemkaarten Afghanistan te koop (19-08-2009 )

KABUL - Stemkaarten voor de Afghaanse presidentsverkiezingen blijken te koop op de zwarte markt van Kabul. Dat blijkt uit een onderzoek van de BBC. Een lokale medewerker van de Britse omroep kreeg ongeveer duizend stemkaarten aangeboden voor omgerekend circa 7 euro per stuk.

Een verslaggever van de BBC ze meer

Presidentieel paleis bestookt in Kabul (18-08-2009 )

KABUL - Het presidentieel paleis in de Afghaanse hoofdstad Kabul is dinsdag beschoten. In het zwaar beveiligde complex waar president Hamid Karzai zetelt, kwam een raket neer. Die richtte slechts geringe schade aan.

Ook het complex waar het hoofdkwartier van politie is gevestigd, werd getroffen door een ra meer

Geweld laait op voor verkiezingen Afghanistan (18-08-2009 )

KABUL - Twee dagen voor de presidentsverkiezingen in Afghanistan hebben de Taliban weer toegeslagen. Door zelfmoordaanslagen en raketbeschietingen vielen dinsdag minstens tien doden en tientallen gewonden.
De zwaarste aanslag werd gepleegd in Kabul. Een onbekend persoon bracht een auto tot ontploffing bij een bui meer

Laatste campagnedag Afghanistan (17-08-2009 )

KABUL - Drie dagen voor de Afghaanse presidentsverkiezingen is het maandag de laatste campagnedag. De strijd om de kiezers eindigt officieel om middernacht bij het aanbreken van dinsdag, berichtte de kiescommissie in Kabul.

In het land hebben zich 41 mensen aangemeld als presidentskandidaat, maar vijf he meer

Aanslag bij hoofdkwartier Navo in Kabul (15-08-2009 )

KABUL - Vijf dagen voor de presidentsverkiezingen is zaterdag voor het hoofdkwartier van de NAVO in de Afghaanse hoofdstad Kabul een aanslag gepleegd. Er vielen zeker drie doden en veertien gewonden, aldus het ministerie van Defensie. Een zegsman van de Taliban eiste de aanslag op.

Het gaat vermoedelijk o meer

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - [ 10 ] - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20

fotoooo